your ads here

advertisement

Home » Klachtenprocedure en herroepingsrecht

Klachtenprocedure en herroepingsrecht

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan vernemen we dat uiteraard graag van u. We zullen dan onze uiterste best doen om tot een oplossing te komen. Wij verzoeken u bij een klacht contact met ons op te nemen. Dit kan per mail, regulier post en/of telefonisch.
 
Onze gegevens:
 
Amarone & Ripasso
 
Schoutenlaan 36
2215 ME Voorhout
Tel. 06-20 45 14 03
e-mail: info@amarone-ripasso.com
BTW-nummer: NL1692.83.768.B01
KvK Den Haag: 67938531
 
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het onverhoopt meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
 
Herroepingsrecht
 
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier (zie einde algemene voorwaarden).
 
Amarone & Ripasso vergoedt alle betalingen die u heeft gedaan, inclusief eventuele leveringskosten door Amarone & Ripasso in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u Amarone & Ripasso de herroeping meldt.
 
Tenzij Amarone & Ripasso aanbiedt het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot Amarone & Ripasso het product heeft ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Amarone & Ripasso gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos u.